a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us

A star is born!

Sa zadovoljstvom možemo kazati da je prvi Street Food Fest u Širokom Brijegu nadmašio naša očekivanja. Iza nas su dva dana u kojima smo mogli uživati u raznovrsnoj hrani, craft pivama te kvalitetnim vinima. Od samog početka festivala sve je bilo podređeno najmlađima – dječji smijeh je odjekivao festivalskim trgom parka Sajmište Za najmlađe smo u suradnji sa našim partnerima priredili besplatne organske HiPP sokove, kao i palačinke. Svi smo uživali u glazbenom dijelu, a za otvaranje glazbenog dijela pobrinuo se DJ Mayer koji je za publiku priredio Satarash sa hip hop, reggae, trap ritmovima. Nakon toga okupljene su pozdravili Veljko Barbieri i Dajana Jorgić skupa sa organizatorima te proglasili festival otvorenim.

Svi okupljeni su mirno čekali u redovima da isprobaju razne specijalitete koje su za nas pripremali renomirani kuhari, a bilo je tu svega: od odrezaka odležanih metodom suhog zrenja (dry aged), raznih vrsta burgera, beefsteak sendviča, sushija, pa sve do francuskih macaronsa i raznih vrsta sladoleda.

Večer je svojim nastupom uveličao bend Dva i po’ čo’eka, koji je publiku držao budnom do kasno.

Zanimanje za drugu večer festivala je također bilo izvanredno te su se na festivalskom trgu parka Sajmište već od samog otvaranja festivala počele slijevati rijeke ljudi. Mnogi, koji večer prije nisu došli na red za ukusni zalogaj, drugi dan su bili brži i na vrijeme uspjeli isprobati neke od delicija koje su se nudile.

Glazbeni dio festivala otvorio je odlični širokobriješki xD band sa cover hitovima rock ‘n’ roll glazbe, nakon kojeg su poznati hrvatski gastronom Veljko Barbieri i voditeljica Dajana Jorgić dodjelili nagradu za najbolji štand po izboru publike.

Po vašim glasovima, pobjedu je odnio Hotel Park, a predstavnik pobjedničkog štanda Zvonimir Vranjković zahvalio se publici što je prepoznala trud njihove ekipe, koja je zasluženo osvojila prvo mjesto.

Glazbeni dio večeri nastavio je nastupom popularnog riječkog banda Belfast Food, koji je rasplesao publiku i zatvorio prvo izdanje ovog festivala, za koji možemo obećati da će dobiti i svoj nastavak iduće godine.