a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us

Jeste li spremni za drugo izdanje Street Food Fest-a?

Tople ljetne večeri pod zvijezdama, ugodna druženja uz delicije pripremljene od renomiranih kuhara, veliki izbor craft piva, vina, koktela, dnevni program za najmlađe, kao i večernji program uz poznata glazbena imena, sve to nam donosi Street Food Fest Široki Brijeg koji će se krajem srpnja održati na festivalskom trgu parka Sajmište u Širokom Brijegu.

Prvo izdanje ovog festivala proteklo je u odličnoj atmosferi, a sudeći po mnogima, radilo se o eventu koji je falio Širokom Brijegu, ali i cijeloj Bosni i Hercegovini, pošto su se rijeke ljudi slijevale na festivalski trg Parka Sajmište u Širokom Brijegu, a u dva dana održavanja festival je posjetilo preko 5000 ljudi.

Street Food Fest tako će doživjeti svoje drugo izdanje, od 23.7. do 25.7. u ugodnom ambijentu prekrasnog parka Sajmište, nudeći specifičnu gastronomsku priču i jedan drugačiji gastronomski doživljaj, uz nastupe poznatih glazbenika te 𝐛𝐨𝐠𝐚𝐭 𝐝𝐧𝐞𝐯𝐧𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐳𝐚 𝐦𝐚𝐥𝐢𝐬̌𝐚𝐧𝐞, što ovaj festival uvelike razlikuje od sličnih festivala u regiji.

Ako želite uživati u vrhunskoj gastronomiji koja će se i ove godine vrlo kreativno sljubiti s glazbom uz glazbenike kao što su ovogodišnji dobitnici Porina za najbolji rock album – Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli splitski TBF, kojeg ne treba puno predstavljati, kao i sve popularniji širokobriješki band Not Jane te mlade rock nade našeg grada – band 𝐑𝐨𝐜𝐤 𝐭𝐫𝐚𝐣𝐚𝐧𝐣𝐚, Street Food Fest Široki Brijeg je vaše obavezno odredište.