a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us

SFF

Matej Šušak Profa23 apsolutni je pobjednik četvrtog izdanja Street Food Festa – 2023

Završeno je četvrto izdanje Street Food Festa koje je svečano zatvoreno u Širokom Brijegu dodjelom nagrada za najbolje chefove koji su se publici predstavili tokom tri dana trajanja festivala. Chef Matej Šušak Profa23 apsolutni je pobjednik ovogodišnjeg Street Food Festa koji je opravdao najave i pokazao zašto je jedan od najboljih festivala u BiH, ali i u regiji. 
Po prvi puta u povijesti ovog festivala: dvije glavne nagrade idu u ruke jednog chefa!  Profa23 osvojio je: Chef’s choice – nagradu po glasovima izlagača i prvo mjesto po glasovima publike 
Njegov korejski sendvič – piletina aromatizirana i karamelizirana u korejskom umaku s coleslaw salatom u pivskom pecivu – od strane drugih izlagača, njih čak 11, ocijenjena je najboljim jelom festivala.
“Definitivno je ovo najbolji street food festival u regiji – od organizacije do izlagača. Bio sam na nekoliko festivala, ali ovaj u Širokom Brijegu je stvarno vrh vrhova”, rekao je Profa u svom govoru te se zahvalio svojim kolegama, publici i organizatorima.Drugo mjesto po izboru publike osvojila je Reshetka International – Đurina hiža iz Varaždinskih toplica dok je treće mjesto pripalo poznatom mostarskom chefu Severinu. Nagrade im je uručio legendarni chef Stevo Karapandža.
“Budućnost ovog festivala je zajamčena. Po meni ne treba ići na veći broj izlagača, to nije potrebno – treba zadržati razinu i kvalitetu. Program je bio prekrasan, pogotovo za djecu i zaista je bilo to lijepo gledati. Puno sam toga u svijetu vidio i obišao, a ovaj festival je zaista super. Festival se već etablirao i mislim da se ništa ne može dogoditi da se nešto promijeni”, istaknuo je Karapandža tokom svog obraćanja.
Osim u dobroj hrani i piću, posjetitelji su posljednjeg dana festivala mogli vidjeti i izložbu radova s likovne kolonije Galerije Vrba. Nakon nastupa benda Who See i Opće Opasnosti, finalnu večer sjajnim koncertom zatvorila je popularna dubrovačka grupa Silente.