a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
t

O festivalu

Priča o Street Food Festivalu

Priča o Street Food Festivalu započela je u našim glavama za vrijeme jednog od čestih druženja uz vrhunsku hranu spravljenu na neuobičajen način te kvalitetnu craft pivu.

Odlučili smo organizirati festival koji će na jednom mjestu skupiti gurmane, ljubitelje piva i dobre glazbe, s ciljem upoznavanja publike s modernom kuhinjom, međutim od same ideje do realizacije koncept se mijenjao i nadopunjavao.

Našem projektu se pridružio i Veljko Barbieri – najveća ikona hrvatske gastro scene –  književnik čiji su romani prevedeni na nekoliko svjetskih jezika i voditelj televizijske emisije „Jelovnici izgubljenog vremena“.

U ponudi smo imali više od 20 različitih piva od tri craft pivovare te najkvalitetnija vina Hercegovine, ali i vrhunske koktele koje je za prisutne pripremao jedan od najjačih koktel majstora na našim prostorima.

Uz raznolik izbor hrane posjetitelji su se, između ostalog mogli upoznati s  pripremom odrezaka, procesima odležavanja mesa, raznih vrsta burgera, japanskom hranom, slasticama te drugim vrstama hrane pripremljene Street food konceptom.

Također smo imali i program za najmlađe te darivanje od strane naših sponzora, a najmlađi posjetitelji su pokazali velik interes štandom s 3D naočalama na kojemu se prikazivao promotivni film o Županiji Zapadnohercegovačkoj.

 

Festival je protekao u opuštenoj atmosferi, uz odličnu posjećenost, tako da možemo slobodno reći da smo uspjeli u naumu da organiziramo jedan kvalitetan događaj koji će postati tradicija.